CANLI | Ali Koç: Jose Mourinho, Aziz Yıldırım’ın dengesini bozmuş! Mahmut Uslu’ya Jorge Mendes cevabı

Fenerbahçe Kulübü’nde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkan adayı olan Ali Koç, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Fenerbahçe’de başkan adayı Ali Koç kongre üyeleriyle buluştu

20:59 06 Haziran 2024

“STADIMIZIN ÇATISINA ‘ATATÜRK’ YAZACAĞIZ”

Stadyum projelerine değinen Ali Koç, “Stadyum isim hakkından gelecek olan gelirle Bankalar Birliği borcumuzu eriteceğiz. Seçimi kazandığımız takdirde, 19 membranı değiştirip stadımızın çatısına ‘Mustafa Kemal Atatürk’ yazacağız” açıklamasını yaptı

20:58 06 Haziran 2024

“KADROMUZU MUHAFAZA EDECEĞİZ”

Kadrodaki oyuncuları muhafaza etmek istediklerini vurgulayan Ali Koç, “Olağanüstü astronomik teklif gelmedikçe kadromuzu muhafaza edeceğiz” dedi.

20:56 06 Haziran 2024

“EN ÖNEMLİ VAATLERİMİZDEN BİRİ…”

Vaatlerine değinen Ali Koç, “En önemli vaatlerimizden biri Allah’ın izniyle 3 sene sonunda ekonomik açıdan ülkenin en kuvvetli spor takımı olmak. Bütün ürettiğimiz gelir faizlere gidiyor. Bir an evvel ana parayı sıfırlamak olmasa da çok rahat yönetebilir hale getirmemiz lazım” açıklamasını yaptı.

20:51 06 Haziran 2024

“İNANCINDA GRAM ŞAŞMAYANLARA MAHCUBUZ”

Ali Koç şu şekilde devam etti: “Kayıtsız, şartsız bize inanmaya devam eden, inancında bir gram şaşmayanlara mahcubuz. “En çok ne sevindirecek beni biliyor musunuz? Sizlerin ‘iyi ki arkasında durmuşuz’ demeniz. Cam tavanı kırdığımız zaman göreceksiniz hem ulusal hem de uluslararası başarılar arka arkaya gelmeye başlayacak.”

20:45 06 Haziran 2024

“NE SİZİ KANDIRIRIZ, NE KENDİMİZİ”

Transfer çalışmalarına değinen Ali Koç, “Biz rasyonel yaklaşımdan uzak, popülist projelerle karşınıza gelmiyorum. Daha fazla 3-5 oy alacağız diye altı boş vaatlerde bulunmuyoruz. Anlaştık diyorsak anlaşıyoruz. Onu da imzayı attıktan sonra diyoruz. Anlaştık geldi. Gördünüz. Hepinizi heyecanlandıracak 2-3 isim atmayı biz bilmiyor muyuz?” Bazen bu yapılıyor. Futbolcuya para veriyorsunuz. Adam yolluyorsunuz. Fotoğraf çektiriyorsunuz. Transfer haberleri yapılıyor. Biz bilmiyor muyuz İngiltere ve Almanya’ya gidip uluslararası dergi, gazetelerde, internet sitelerinde haber yaptırmayı? Öyle şeyler yapmayız. Ne sizi kandırırız, ne kendimizi. Olduğu zaman açıklarız” dedi.

20:43 06 Haziran 2024

“ADAMA BORÇ TAKMIŞLAR”

Jorge Mendes ile ilgili iddialara cevap veren Ali Koç, “Jorge Mendes’e niye takmışlar diye baktık. Sonra gerçek ortaya çıktı. Meğerse adama borç takmışlar. Bruno Alves transferinde ödenmemiş ödenmemiş mahkemelik olmuş 2014’te. 2021’de biz ödemişiz” ifadelerini kullandı.

20:43 06 Haziran 2024

“AZİZ YILDIRIM’IN DA DENGESİNİ BOZMUŞ”

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarına değinen Ali Koç, “Jose Mourinho transferi sadece rakiplerin değil, Sayın Aziz Yıldırım’ın da dengesini bozmuş olacak ki son söylemleri kabul edilebilir değil. Fenerbahçe’yi tehdit etmeye başladı. Açıktan para veriyor dedi. Bir hocanın çok daha uygun rakamlara bizi seçebileceğini kabul etmiyor” dedi.

20:39 06 Haziran 2024

“RÜYA TAKIM KURACAĞIZ”

Ali Koç şu şekilde devam etti: “Kuvvetli bir yönetimimiz var. Tecrübeli bir yönetimimiz var. Arzulu bir yönetimimiz var. Cömert bir yönetimimiz var. Yapacağımız takviyelerle Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracağız. Bu takım şampiyon olacak!”

20:37 06 Haziran 2024

“SPONSOR ÇOK ÇIKACAK”

Bütçe konusundaki soru işaretlerine değinen Ali Koç, “Şöyle bir düşünce olabilir. ‘Mourinho geldi de bütün parayı buna mı harcadınız? Kadroyu nasıl güçlendireceksiniz?” Elbette bütün bütçemizi hocamıza ayırmadık. Göreceksiniz. Hocamızın bütçesine sponsor çok çıkacak” diye konuştu.

20:37 06 Haziran 2024

“FFP KURALINA TAKILMIYORUZ”

UEFA’nın FFP kuralına takılmadıklarını vurgulayan Ali Koç, “Artık UEFA’nın FFP kurallarına takılmıyoruz. İşte o yüzden bugün Mourinho Fenerbahçe’de” açıklamasını yaptı.

20:37 06 Haziran 2024

“BİR KURUŞ ALACAĞIM YOK”

Fenerbahçe’den alacağı olmadığını belirten Ali Koç, “Benim bir kuruş alacağım yoktur dedim. O alacağımın neden bilançoda durduğunu da anlattım. Finansal olarak batma noktasında aldığımız ve bütün ekonomik gelişmelerin aleyhimize işlediği bir ortamda gerek yöneticilerimizin gerek sponsorlarımızın gerek yaptığımız kampanyaların sayesinde biz gemiyi yüzdürebildik. Kulüp hiçbirimize kasa kolaylığı sağlamadı! Bir kuruş biz mahsuplaşmadık verdiklerimizden! Cumartesi günü ben nasıl mahsuplaşıldığını anlatacağım! Cumartesi günü kulübümüz zordayken bazı yöneticilere nasıl kolaylık sağladığını anlatmak zorundayım” dedi.

20:29 06 Haziran 2024

“KADROMUZ DAHA İYİ OLACAK”

Futbol takımına değinen Ali Koç, “Önümüzdeki sene kadromuz daha da iyi olacak! Arkadaşlar inanın; bundan sonra yolumuz açık. Bundan sonrası daha kolay! Hem yerel hem de UEFA’nın finansal limitlerini aşınca tarihimizin en iyi kadrolarından birini kurduk. 70 milyon euro kadro değerimiz varken şu an 200 milyon euro civarında. Reklam gelirlerimizi 200 milyon dolara çıkarttık. Daha da çıkartacağız” dedi.

20:28 06 Haziran 2024

“F.BAHÇE’YE ADAY OLMAK ÇOK KOLAY”

Fenerbahçe’nin finansal açıdan doğru yolda olduğunu belirten Ali Koç, “Finansal açıdan gemiyi doğru noktaya getirdik. Daha çok yolumuz var. Tünelin sonundaki ışığı artık görebiliyoruz. Fenerbahçe’ye aday olmak artık çok kolay. Biz 1 sene geç gelseydik her şey daha farklı olacaktı. Onlar kaybederek kral çıplak durumundan kurtuldular” dedi.

20:25 06 Haziran 2024

“FUTBOL TAKIMININ GÖĞÜS SPONSORU YOKTU”

Fenerbahçe’yi kötü koşullarda devraldıklarını vurgulayan Ali Koç, “Biz Fenerbahçe’yi kötü koşullarda aldık. Fenerbahçe’nin futbol takımının göğüs sponsor yoktu. Bulamayacak noktaya getirdiler kulübü” dedi.

20:22 06 Haziran 2024

“NEREDEN NEREYE GELDİK”

Fenerbahçe’de görev süresindeki mali tabloya değinen Ali Koç, “Nereden nereye geldik 6 senede? Hiçbir geliri şu an temlik olmayan, 612 milyon euro borcunu yarıya indiren, hiçbir faktoring borcu olmayan, çok doğru zamanda borcunu TL’ye çeviren bir hale geldik” dedi.

20:21 06 Haziran 2024

“BAKKAL BİLE İYİ YÖNETİLİYORDU”

Aziz Yıldırım’ın sözlerine atıfta bulunan Ali Koç, “Sayın Aziz Yıldırım ‘biz kulübü bakkal gibi yönetiyoruz’ diyordu. Bakkal bile bizim kulübümüzden iyi yönetiliyordu” ifadelerini kullandı.

20:20 06 Haziran 2024

“UEFA’NIN RAPORUNDAN BAHSEDİYORUM”

UEFA’nın raporuna değinen Ali Koç, “Finansal açıdan Avrupa’nın en kötü kulübüydük. Bizden bağımsız 700 kulübü inceleyen UEFA’nın raporundan bahsediyorum” açıklamasını yaptı.

20:19 06 Haziran 2024

“612 MİLYON EURO BORCUMUZ VARDI”

Göreve geldikleri dönemdeki durumu özetleyen Ali Koç, “Geldiğimizde 17 milyon euro hemen ödememiz gereken rakam vardı. Kadro değerimiz rakiplerimizin altındaydı ve 612 milyon euro borcumuz vardı” diye konuştu.

20:18 06 Haziran 2024

“UTANDIRACAK HİÇBİR YANLIŞIMIZ OLMADI”

Başkanlık yaptığı 6 yılı değerlendiren Ali Koç, “Bilerek, isteyerek, sizi mahcup edecek, utandıracak hiçbir yanlışımız olmadı” dedi.

20:14 06 Haziran 2024

“BUNU ÇOK SÖYLEYECEKSİNİZ”

Ali Koç konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelirken kongre üyeleri “Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon” tezahüratları yaptı.

Ali Koç bu tezahürata, “Ben bu tezahüratı hep susturuyordum ama şunu bilin ki bu tezahüratı çok söyleyeceksiniz” karşılığını verdi.

20:09 06 Haziran 2024

ORGANİZASYONA GENİŞ KATILIM

Fenerbahçe’de başkan adayı Ali Koç’un düzenlediği organizasyona kongre üyeleri büyük katılım gösterdi. Salonun tamamının dolu olduğu gözlemlendi.

20:09 06 Haziran 2024

ALİ KOÇ ÜYELERLE BULUŞTU

Fenerbahçe Kulübü’nde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Ali Koç, İstanbul Kongre Merkezi’nde kongre üyeleriyle buluştu.

Canlı Anlatım Özeti

  • “STADIMIZIN ÇATISINA ‘ATATÜRK’ YAZACAĞIZ”
  • “KADROMUZU MUHAFAZA EDECEĞİZ”
  • “EN ÖNEMLİ VAATLERİMİZDEN BİRİ…”
  • “İNANCINDA GRAM ŞAŞMAYANLARA MAHCUBUZ”
  • “NE SİZİ KANDIRIRIZ, NE KENDİMİZİ”
  • “ADAMA BORÇ TAKMIŞLAR”
  • “AZİZ YILDIRIM’IN DA DENGESİNİ BOZMUŞ”
  • “RÜYA TAKIM KURACAĞIZ”
  • “SPONSOR ÇOK ÇIKACAK”
  • “FFP KURALINA TAKILMIYORUZ”
  • “BİR KURUŞ ALACAĞIM YOK”
  • “KADROMUZ DAHA İYİ OLACAK”
  • “F.BAHÇE’YE ADAY OLMAK ÇOK KOLAY”
  • “FUTBOL TAKIMININ GÖĞÜS SPONSORU YOKTU”
  • “NEREDEN NEREYE GELDİK”
  • “BAKKAL BİLE İYİ YÖNETİLİYORDU”
  • “UEFA’NIN RAPORUNDAN BAHSEDİYORUM”
  • “612 MİLYON EURO BORCUMUZ VARDI”
  • “UTANDIRACAK HİÇBİR YANLIŞIMIZ OLMADI”
  • “BUNU ÇOK SÖYLEYECEKSİNİZ”
  • ORGANİZASYONA GENİŞ KATILIM
  • ALİ KOÇ ÜYELERLE BULUŞTU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx