Vivo V40 Lite sürprizlerle dolu geliyor

Vivo’nun yeni V40 Lite modeli, piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Bluetooth SIG ve GCF sertifikalarında görülen cihazın özellikleri ve tasarımı hakkındaki detaylar yeni bir sızıntı ile gün yüzüne çıktı. İşte Vivo V40 Lite hakkında bilmeniz gerekenler.

Güvenilir kaynak Sudhanshu Ambhore, bilgileri 91Mobiles ile paylaştı. V40 Lite, IMEI veritabanında da ortaya çıktı. Ancak bu sertifikalar önemli detaylar vermedi. Yeni rapor, cihazın tam özelliklerini ve tasarımını gözler önüne seriyor. Bu modelin, Avrupa pazarına sunulması beklenen global varyant olduğu düşünülüyor.

Sızan görüntülere göre, Vivo V40 Lite, ince çerçeveli ve merkezde konumlanmış delikli bir ekran tasarımına sahip. Arka tarafta, Aura halka LED ışığını barındıran büyük bir dairesel kamera adası bulunuyor. Ses ve güç tuşları sağ kenarda yer alıyor. Orta çerçevenin plastik malzemeden yapıldığı görülüyor. Cihazın en az iki renk seçeneği ile sunulacağı belirtiliyor: Beyaz ve Bordo.

Sızıntıya göre, Vivo V40 Lite, FHD+ çözünürlüğe sahip 6.78 inç AMOLED ekranla geliyor. Cihazın kalbinde, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisi bulunuyor. Kamera konusunda, arka tarafta 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı lens ve 2 megapiksel sensör mevcut. Ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Cihaz, 5,500mAh batarya kapasitesi ile geliyor ve 44W hızlı şarj desteği sunuyor. Diğer önemli özellikler arasında ekrana gömülü parmak izi okuyucu, çift SIM desteği, IP64 su ve toz direnci ve 8GB sanal RAM genişletme desteği bulunuyor. Cihaz, kutudan Android 14 tabanlı FunTouch OS ile çıkacak.

Vivo V40 Lite, hem tasarımı hem de donanımı ile dikkat çekici bir cihaz olacağa benziyor. Yakında piyasaya sürülecek bu model, orta segmentte güçlü bir seçenek olarak karşımıza çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx